Over Declercq Group

Declercq Group heeft als doelstelling: de perfecte match vormen tussen vakspecialist (aannemer, elektricien, lassers, mekanieker, monteur, installateur, schilder, ingenieur, architect,  …) en opdracht.

Ambitieus, maar realistisch. Maar om uit te groeien tot hét platform dat vraag en aanbod naadloos met elkaar matcht, hebben we bedrijven als dat van u nodig. Bent u de partner waar we op kunnen bouwen?

Zijn we er voor u?

Bent u kei in uw vak en al enkele jaren succesvol bezig maar wil u nog groeien, net startend als zelfstandige of kunt u wel wat bijkomende opdrachten aan? Meld u aan als professional en wie weet maakt u binnenkort wel deel uit van ons netwerk aan vakmensen. Reken maar dat uw onderneming een duwtje in de rug krijgt en dat er ook heel wat interne opdrachten uw richting uitkomen.

Wij zorgen niet enkel voor de aanvragen, we brengen ook onze partners met elkaar in contact, zodat er opdrachten uitgewisseld kunnen worden en partnerships ontstaan. Van een win-win gesproken.

Onze rol?

Ontzorgen en coördineren. Wij staan in voor het overkoepelende verhaal, staan in voor het klantencontact, de coördinatie en de piekfijne oplevering. Terwijl u doet waar u in uitblinkt, regelen wij alle andere zaken. Wij halen opdrachten binnen en staan garant voor een kwalitatieve en tijdige oplevering.

Eens praten?

Meer weten over de voordelen voor u als ondernemer en de mogelijkheden? We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om een mogelijk partnership te bespreken. Een geringe tijdsinvestering waar heel wat rendement tegenover staat.

Tot binnenkort. Wij kijken alvast uit naar een succesvolle en winstgevende samenwerking!

>> Contacteer ons nu